Прием 1 клас 2019/2020 година

Уважаеми родители на бъдещи първокласници,

Уведомяваме Ви, че информация за прием на ученици в първи клас за учебната 2019/2020 година можете да намерите в секция Прием/За Първи клас.

 

Училищен план-прием за учебната 2019/2020 година, както следва:

1 паралелка - Хореография - 24 ученици

3 паралелки - Общообразователни - 72 ученици 

 

 Подаването на документи започва от 15.04.2019 г.

 

Благодарим Ви, че избрахте 23 СУ!

 

Трийсет знака, който ги изучи, като с ключе

веднага ще сполучи приказно сандъче да отключи!

 

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

 

 • Уча.сее онлайн платформа с уроците за училище, която се стреми да ги представя на разбираем и интересен език. Сайтът покрива 97% от учебния материал за учениците от 1. до 12. клас.
 • Енвижън (Един компютър-много мишки) -Енвижън е софтуерна система, създадена да разнообрази работата на  учителите и учениците в учебния процес. Работи се с един компютър, а учениците дистанционно, с помощта на мишки, решават задачи, усвояват знания по БЕЛ, човекът и обществото, околен сват, човекът и природата. Децата са активни участници в учебния процес и след всеки урок те могат да разберат какви са техните постижения.
 • Програмируеми пчелички Bee-Bot

  Атрактивни и иновативни пчеличките често гостуват в часовете на учениците в начален етап. С тяхна помощ децата с лекота усвояват новите знания, като търсят решение на задачите и чрез програмиране на ходове с пчеличката достигат до верния отговор.

 • Иновации -

   

   

  асовете на учениците в начален етап са иновативни и забавни. Усвояват с лекота знания и умения по различните дисциплини, с помощта на мобилни приложения-посоки на света, граници, прородни обекти и явления, растения, състояния на водата.