Участие на 23 СУ в School Generator 2018

29 Април 2018 година

22 СУ „Георги С. Раковски” София

School Generator 2018

 

Учениците Александър Попов, Александрия Мариянова, Леонора Ивова  и Цветомира Дойчинова от 12 клас  на профил „Предприемачество и бизнес” и три невероятни момчета - Крум Цветков от 11 клас на Чуждоезиков профил с немски език  и Иво Манов и Денислав Алексиев от профил Информационни технологии представиха 23 СУ „Фредерик Жолио-Кюри” на сесия 2018 година на School Generator 2018, организиран от 22 СУ „Георги С. Раковски” София.

Училището бе представено в топ 20 училища на Столична община.

Ние предизвикахме интереса на бъдещите гимназисти с традициите си, изградени в годините в чуждоезиковите профили и резултатите и постиженията постигнати в съвременния предприемачески профил.

Показахме, че чрез съвременно и позитивно образование е възможно да се създават таланти и постигат резултати. Всички заедно – предприемачи, информатици и полиглоти поставихме и дебюта на нашето приложение Better choice. С подкрепата на нашите партньори, които повярваха в нас, ще имаме възможност да предоставим на всички виртуална среда, в която ще се срещнат търсенето и предлагането на образователната услуга. Учениците ще намерят най- доброто училище за себе си, а училищата ще намерят своите мотивирани ученици.

С тази си идея нашите ученици искат да допринесат своята частичка за постигане на глобалните цели на хилядолетието – Цел 4 за достъпно и качествено образование за всички.