Ученическият съвет си партнира с Български червен кръст.

Да бъдеш доброволец в Червения кръст /ЧК/ е нещо много значително за теб и за пострадалите. Всеки един от нас може да бъде част от екипа. Всичко, което е необходимо, за да станеш доброволец е желанието да промениш света към по-добро и да бъдеш над 14 години. Едни от основните принципи на ЧК са: неутралност, хуманност, безпристрастност, единство.

Създаваме приятелства за цял живот. Научаваме много нови неща. Развиват се интересни умения. Преоткриваш себе си. Разбираме, колко важно е здравето и свободата. Оценяваме малките неща. Можеш да промениш това, което не ти харесва. Бориш се за каузата, която значи повече за теб.

Благодарение на Ученическия съвет и ръководството, в училището ни се създаде клуб /22.12.2021 г./ към 4ТЦ /Териториален център/. Започнахме да участваме в различни семинари и лекции. Предстои да участваме в кампания - Ден на розовата фланелка. Всеки желаещ е добре дошъл!

„Бъди промяната, която искаш да видиш в света”.

 

Ако имаш въпроси или искаш да се включиш може да попълни тази анкета / https://forms.gle/7E78GYGuoSc1eHrp9 / или да се свърже с Председателят на Ученически съвет /Диана Илиева, 11б/ или с координатора на клуба / Йоана Христова, 10а/.